Gestoria Alert i Cano advocats, una llarga relació laboral

Gestoría Alert y Cano advocats

Gestoria Alert i Cano advocats, una llarga relació laboral

En Cano Advocats som els encarregats del departament jurídic de Gestoria Alert, gestora fundada el 1929 i que compta amb una àmplia tradició dins dels camps de l’assessoria fiscal, laboral i comptable, així com de l’administració de finques a Barcelona.

Des de Cano Advocats, prestem els nostres serveis jurídics i de representació legal dins de les següents àrees de pràctica:

  • Dret Civil
  • Dret Administratiu
  • Dret Mercantil
  • Dret Penal

Si li agradaria poder comptar amb l’assessorament d’una empresa per la qual ja han passat tres generacions de gestors administratius, i que li oferirà sempre un servei professional, modern i integral, destinat tant per a les empreses como per als autònoms i els particulars, no dubti en contactar amb Gestoria Alert.

Trobarà més informació sobre els seus diferents serveis destacats, així com les seves dades de contacte, en l’interior de la seva pàgina web habitual: www.gestoriaalert.com.

Share this post